Single & Dating-cursus

 Je bent al een tijdje of misschien zelfs al heel lang bezig met daten en elke keer is er wel weer iets? 

 Je wordt er moedeloos van en hebt behoefte aan sparren met mede-singles en begeleiding van een coach.

Waarom is deze cursus iets voor jou?

Je bent al een tijdje of zelfs heel lang bezig met daten en elke keer is er weer iets? Na een paar dates hoor je niets meer van die ander of haak je zelf af. Je valt op de verkeerde mannen/vrouwen, ze zijn stiekem nog gebonden, hebben verlatingsangst/bindingsangst of nog iets anders. 

Je wordt er moedeloos van en hebt behoefte aan sparren met mede-singles. Ook wil je graag handvatten om deze bijzondere periode toch aangenaam door te komen om uiteindelijk je grote liefde te ontmoeten. En dan liefst die allerleukste die ook helemaal voor jou gaat. 

Maar….hoe?

Maar….hoe kom je deze spannende periode door? Hoe blijf je bij jezelf en verlies je je niet helemaal in die ander? Hoe houd je focus op je eigen leven tussen twee dates in? Hoe ga je om met afwijzing, omdat die ander toch nét iets anders in gedachten had? Hoe neem je netjes afscheid als het daten met die ene toch wat tegenvalt? Wat verwacht jij van een relatie? Welke persoon past daarbij? In hoeverre speelt jouw opvoeding hier een rol? 

Niet onbelangrijk: Waar vind je die singles? Hoe flirt je eigenlijk? In hoeverre kun jij echt verbinding maken? 

Met wie?

Met nog 5 mede-singles ga je aan de slag met het leren van alle ins & outs van het flirten, daten, genieten van deze ontdekkingsreis, jezelf beter leren kennen én plezier maken. Je kunt je ervaringen delen met andere singles, naar elkaar luisteren en elkaar motiveren als het even wat lastig is. 

Je wordt begeleid door een coach die ook ervaringsdeskundige is.

Voor wie?

Voor alle singles die graag een fijne relatie willen. Leeftijd maakt niets uit. 

Wanneer?

We starten op maandag 8 november met de online training en dinsdag 9 november met de live-training. Daarna zien we elkaar één avond per twee weken. 

Wat gaan we doen?

We nemen elke fase onder de loep, vanaf het moment dat je start met daten tot het moment dat je een beginnende relatie hebt. 

Waar?

Je kunt kiezen voor de online variant via Zoom of je komt naar de live training op locatie in ’s-Hertogenbosch. Tijd: 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur. (Kom je naar Den Bosch, dan sluiten we de training af met een drankje en ronden uiterlijk om 22.00 uur af.)

Waarom zou je dit doen?

Je krijgt inzicht in patronen die zich steeds herhalen en die je niet helpen. Belangrijker nog, je leert nieuwe vaardigheden die je kansen aanzienlijk vergroten.

Schrijf je nu in

Kosten: € 299,00 voor 6 bijeenkomsten die om de 2 weken plaatsvinden. Inclusief koffie/thee/drankje op de live bijeenkomsten.