Single & Dating coaching

Je bent al een tijdje of misschien al heel lang bezig met daten en elke keer is er wel iets? Na een paar dates hoor je niets meer van die ander of haak je zelf af.  Je valt op de verkeerde mannen/vrouwen, ze zijn stiekem nog gebonden, hebben verlatingsangst/bindingsangst of nog iets anders. Kortom je ziet het even niet meer zitten en wordt er heel erg moe van! Je wilt het anders, maar hoe?

Persoonlijke Single & Dating coaching

Je bent al een tijdje of zelfs heel lang bezig met daten en elke keer is er wel iets? Na een paar dates hoor je niets meer van die ander of haak je zelf af. Je valt op de verkeerde mannen/vrouwen, ze zijn stiekem nog gebonden, hebben verlatingsangst/bindingsangst of nog iets anders.

Je wordt er moedeloos van en hebt behoefte aan wat extra begeleiding hierin. Ook wil je graag handvatten om deze bijzondere periode toch aangenaam door te komen om uiteindelijk je grote liefde te ontmoeten. En dan liefst die allerleukste die ook helemaal voor jou gaat.

Maar….hoe kom je deze spannende periode door? Hoe blijf je bij jezelf en verlies je je niet helemaal in die ander? Hoe houd je focus op je eigen leven tussen de twee dates in? Hoe ga je om met afwijzing, omdat die ander toch nét iets anders in gedachten had? Hoe neem je netjes afscheid als het daten met die ene toch wat tegenvalt? Wat verwacht jij van een relatie? Welke persoon past daarbij? In hoeverre speelt jouw opvoeding hier een rol?

Je wordt begeleid door mij als coach én als ervaringsdeskundige.

Voor wie?

Voor alle singles die graag een fijne relatie willen. Leeftijd maakt niets uit.

Wat gaan we doen?

We nemen elke fase onder de loep, vanaf het moment dat je start met daten tot het moment dat je een beginnende relatie hebt.

Wanneer?

Op afspraak.

Waar?

Via Zoom of je live op locatie in ’s-Hertogenbosch.

Waarom zou je dit doen?

Je krijgt inzicht in patronen die zich steeds herhalen en die je niet helpen. Belangrijker nog, je leert nieuwe vaardigheden die je kansen op een fijne relatie aanzienlijk vergroten.

anita strand

Als jij meer wilt weten stuur mij dan een berichtje en dan neem ik contact met jou op!

Als je ook je telefoonnummer opgeeft dan bel ik jou!