Over mij

In 1993 ben ik het ondernemerspad opgeslagen en er nooit meer van afgeweken. Ik had ondertussen één ding ontdekt: voor een werkgever werken was niet voor mij weggelegd. Zodra ik een bedrijf binnenstapte nam ik gevraagd, maar ook ongevraagd het roer over. Dus dat werd meestal niets. De muren kwamen op me af en weg was ik weer. Ik  moest mijn eigen pad gaan en ja…dat gaat me veel beter af. Ruimte om mijn eigen plannen uit te voeren is belangrijk voor mij en dat gaat als ondernemer net iets makkelijker. Ondertussen ben ik ook wat ouder en milder, zie ik dingen niet meer zo zwart/wit en dat is fijn. Ook voor de mensen om mij heen  😉

anitabuitenbrouwersaandekade

“Als ik een goed idee in mijn hoofd heb, stop ik pas als ik het gerealiseerd heb”

anita van den broek

“Waar sta je nu? Waar wil je heen?”

 

Ik ben ondernemer sinds 1993 en heb heel wat ervaring opgedaan waaruit ik kan putten in mijn coaching. Zowel privé als zakelijk zat ik soms op de top van de berg en af en toe ook diep beneden in het dal. Dat waren spannende tijden. Gelukkig werden pieken en dalen afgewisseld door langere stabiele periodes. Door mijn pad te lopen als mens en ondernemer werd mijn doel helder: ik wil jou helpen met het innemen van de – voor jou –  juiste plek. Hoe kom je op die juiste plek? Door te voelen, te ervaren. Jij bent de enige die dat kan.

Als mentor loop ik een stukje met je mee op jouw levenspad en kijken we samen naar jouw uitdagingen. Mogen oude patronen vervangen worden door nieuwe? Welke kleine veranderingen kunnen groots resultaat opleveren? Als coach kan ik je helpen met het bereiken van meer concrete doelen. Ik stel veel gerichte vragen en daardoor komen bij jou vanzelf de antwoorden die je nodig hebt om verder te gaan.

Ik ben eerlijk en oprecht. Ik hou je niet aan het lijntje en help doelgericht. In één of meerdere sessies krijg je inzicht en kun je weer verder.

Je bent van harte welkom.