Coach met Impact

Waar sta je nu? Waar wil je heen? Wat heb je nodig?


We nemen veel overtollige ballast mee door het leven. Dat kost onnodig veel energie en neemt veel ruimte in beslag, zowel in je lijf als in je hoofd. Door op tijd goed op te ruimen, kun je resetten. Zo komt er weer ruimte. Als je door blijft hollen raak je overbelast of zelfs burn-out. Je ziet door de bomen het bos niet meer.  Dat wil je niet, maar hoe dan wel?

Business Mentor

Jij hebt een zakelijk plan. Je wilt een goede start maken. Je wilt focus & balans. Of heb je alles al wat je maar kunt bedenken, maar voel je je nog steeds niet compleet en ben je ontevreden. Zullen we uitzoeken wat dat knagende gevoel is en hoe je dit kunt veranderen?

Coaching € 100,00 p/u exclusief btw 21%

Stuur me gerust een whatsapp voor meer info: 06-25590431

Personal Coach

Leef jij eigenlijk wel JOUW leven? Of leef je onbewust toch het leven van een ander? Misschien leef je dat leven wat je ouders graag voor je wilden, of “speel” je iemand die jij zou willen zijn. Dat maakt niet gelukkig toch? Kom….kies voor jezelf. Ik help je graag. 

Coaching € 100,00 p/u exclusief btw 21% 

Stuur me gerust een whatsapp voor meer info: 06-25590431

Hoe kan ik jou helpen?

Herken je dit: Je bent met …tig dingen tegelijkertijd bezig en je doet alles maar half. Nooit of bijna nooit maak je iets helemaal af. Lang voordat je klaar bent met het ene, ben je alweer begonnen aan het andere. Om ook dat na korte tijd te beëindigen. Je weet ook hoe dit komt…je mist focus. Je wilt van alles, maar eigenlijk wil je niets van dat alles ook ECHT. Zolang je niet echt je keuze maakt, blijf je rondhollen in een vicieuze cirkel en bereik je nooit je doel. Altijd denk je maar: ach dat komt later wel, ik heb nog tijd genoeg. Maar is dat wel zo? Riep je dit 10 jaar geleden niet ook al? En nog belangrijker, wil je over 10 jaar nog in dezelfde situatie zitten? Wil je nog meer tijd verdoen met twijfelen?

Hoe zou het voor je zijn als je leert om wel een goede keuze te maken? Om te ontdekken wat je wilt in en met je leven. Om een echt doel te hebben waar je met structuur aan werkt, een stappenplan wat helder en uitvoerbaar is? Hoe zou het voor je zijn als alle ruis verdwijnt en je de chaos in je hoofd opruimt voor ééns en altijd. Hoe zou het voor jou zijn als je je tijd effectief besteed aan dingen die er toe doen? Hoe zou het voor je zijn om echt te ontspannen, omdat je niet meer dat stemmetje in je hoofd hebt wat je vertelt dat je eigenlijk nog 100 dingen moet doen die niet af zijn? Gewoon omdat die onafgemaakte dingen niet meer bestaan en de ruis uit je hoofd weg is?

Wat zou het betekenen voor jou, je gezondheid, je dierbaren, je financiële situatie, het plezier in je leven? Wat zou je bereiken in een jaar, in 3 jaar, enz. Denk daar eens aan.

Als jij zover bent wil ik jou helpen.  

Als coach en ondernemer begeleid ik jou met jouw persoonlijk en zakelijk succes. Ik help jou om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit je leven te halen, zodat jij weer voluit geniet.

Ik coach recht vanuit het hart. En ja, soms ben ik confronterend maar altijd met respect voor jou.  Mijn coaching-technieken zijn krachtig en helpen je snel de persoon te worden die jij wilt zijn. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken ontstaan nieuwe inzichten. Daarmee kom jij verder en bereik je deze keer echt jouw doelen. Ik maakte en maak mijn dromen waar.  Dit gun ik jou ook!

Ik gebruik diverse technieken uit mijn opleidingen. Laat ik je niet vermoeien met de details. Mijn aanpak is voor iedereen uniek.  Jij wilt geholpen worden op de meest effectieve manier en ik beloof je….dat gaan we doen. Op jouw manier, op jouw tempo, maar wel effectief.