Enrich your life

Waarom lijkt het anderen wel te lukken, maar mij niet?

Vraag jij je dat regelmatig af? Lees dan vooral verder en doorbreek deze cyclus voor eens en altijd.

De Masterclass Serie Enrich Your Life zijn effectieve trainingen van één dag die je helpen op het gebied van zelfontwikkeling, mindset, zelfbewustzijn en persoonlijk succes. De serie bestaat uit een live trainingsdagen met twee ervaren coaches, is interactief, effectief en inclusief leerboek, werkboek, praktische oefeningen en lunch/koffie/thee.

De lessen in deze dagprogramma’s zijn gericht op praktische toepasbaarheid en het behalen van resultaat. We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige leven op basis van een persoonlijke analyse: wat is je huidige situatie, waar loop je tegenaan, wat zijn je groeipunten en hoe doe je dat in de praktijk? Wat is je gewenste situatie? Welke doelen wil je behalen op de belangrijkste gebieden in je leven? Wat staat er op je wensenlijst?

Op deze dag breng jij jouw leven naar een Next Level. Interesse? Klik dan op een van onderstaande linkjes voor meer informatie of schrijf je direct in.

Masterclass serie Enrich your life

Masterclass enrich your life deel I

In Deel 1 van onze serie gaan wij samen met behulp van het “Levenswiel” kijken waar jij nu staat in het leven. Welke aspecten hebben eigenlijk direct aandacht nodig. Het opdrachten en oefeningen gaan wij jouw helpen om deze aspecten te verbeteren.

Masterclass enrich your life deel II
De één wil dit, de ander dat. Het ene plan nog grootser en mooier dan het andere. Maar….hoeveel van die plannen worden ook daadwerkelijk uitgevoerd?

Met een 12-stappenplan gaan wij jou helpen jouw doelen te bereiken.

Masterclass enrich your life deel III

Leef jij naar jouw persoonlijke waarden? Persoonlijke waarden zijn zaken die jij grote waarden toekent zowel positief als negatief. Met deze waarden gaan we een persoonlijk statuut schrijven. Jouw eigen ‘grondwet’ zeg maar. Dat is de manier waarop jij je leven wilt leiden.

Binnenkort meer info