Agenda

Komende evenementen

Masterclass Enrich your Life deel 1

In Deel 1 van onze serie gaan wij samen met behulp van het “Levenswiel” kijken waar jij nu staat in het leven. Welke aspecten hebben eigenlijk direct aandacht nodig. Het opdrachten en oefeningen gaan wij jouw helpen om deze aspecten te verbeteren.

Masterclass Enrich your Life deel 2

De één wil dit, de ander dat. Het ene plan nog grootser en mooier dan het andere. Maar….hoeveel van die plannen worden ook daadwerkelijk uitgevoerd? Met een 12-stappenplan gaan wij jou helpen jouw doelen te bereiken.

Workshop Human Design (basis)

Denk jij dat het leven maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. In deze workshop gaan wij samen met jou op zoek naar jouw uniek design.

Single & dating cursus

“Bindingsangst versus Verlatingsangst”

Of je nu single bent of in relatie: bindingsangst en verlatingsangst kunnen in beide situaties aanwezig zijn. Het is niet gemakkelijk als je ermee te maken hebt.

Yogaretreat 30 september 2022

“Rise & Shine”weekend full of Happiness van 30 sept – 2 okt 2022. Met yoga, meditatie, Pilates, relaxercise, overheerlijke vegetarische maaltijden, lieve deelneemsters….wat wil je nog meer?

Meer info? Vul dan het contactformulier in. Vul bij bericht Yogaretreat in en neem ik contact op.

Masterclass persoonlijk leiderschap

Je hebt geen zin meer in “gedoe”, maar wilt juist meer kwaliteit in je leven.
Jij hebt of jullie hebben een persoonlijk of zakelijk plan. Je wilt een goede start maken.

Meer info, via contactformulier. Vul bij bericht Persoonlijk leiderschap in en neem ik contact op.

Body, Mind & Soul-kick

Een ultieme investering in jezelf. Investeringen in jezelf zijn de enige investeringen die levenslang mee gaan. Dat wist jij al en met elke nieuwe investering wordt dat in kwadraat voelbaar.

Meer info, via contactformulier. Vul bij bericht Body, Mind & Soul-kick in en neem ik contact op.